trance healing traject

Wat houdt Trance Healing in:

Met Trance Healingen gaan we de pijnpunten blootleggen,en soms kom je dan ook bij de oorzaak van je probleem. [de oorzaak is niet altijd van belang] Tijdens de healing gaan we dan kijken wat kun je er aan doen. Wat mag je onder ogen zien, en wat mag je loslaten? Beetje bij beetje zal een laagje afgepeld worden, en zul je steeds meer begrijpen wat er gebeurt en gebeurt is. Je zult steeds meer ruimte in jezelf gaan ervaren en je zult weer weten wie je bent en wat je wilt in- en van dit leven! Je kunt weer genieten van het leven en je durft weer voor jezelf te kiezen!

We starten met een intake gesprek, hoe gaat het nu, hoe voel je je nu, en waar sta je. Wat zou je graag willen en wat verwacht je van mij en de sessies.

Daarna gaan we door middel van healingen, meditaties/visualisaties en kaartreadingen aan de slag. Alles zal gaan op intuïtie en dus altijd anders verlopen. Ik leer je kijken naar je gedachten, naar wat je doet en wat je keuzes zijn of kunnen zijn. Je kunt soms ook oefeningen mee krijgen.

Na 8 sessies [inclusief de intake] spreken we nog een follow up af, voor een paar weken later. Dan kijken we hoe het nu met je gaat, hoe je alles hebt kunnen integreren  in je leven, en of je nog iets nodig hebt. 

Je zult hoe dan ook tijdens het hele traject merken dat je groeit en je eigen IK steeds duidelijkere vormen aan gaat nemen. Je gaat weer voelen, je kan weer contact maken met jezelf, en daardoor zul je andere keuzes gaan maken in je leven, het heft van je eigen leven weer in handen nemen, en dus een ander leven krijgen! Ik zal je daar stap voor stap in meenemen, en we gaan samen op avontuur!

Mijn missie is niet voor niks: Ik, Debbie, help jou weer te genieten van het leven, in vrijheid en vanuit vertrouwen en innerlijke kracht!

Wil je meer informatie, of graag een vrijblijvend telefonische intake gesprek om te kijken of dit wat voor je is, neem dan contact met mij op via het contact formulier of telefoonnummer: 06 81417758