Over Debbie

Debbie is vanaf jongs af aan al bezig geweest met de vraag “wat is het doel in ons leven” “waar leven we voor”.  Vanuit haar indische opvoeding heeft zij altijd meegekregen dat er meer is in het universum dan alleen wij mensen. Dat er meerdere krachten meespelen. Alleen voelde deze krachten nooit echt als positief of goed.

Vanuit dat gevoel en de vraag “wat is er meer en waarom zijn wij hier” is zij op zoek gegaan naar antwoorden. Dat heeft haar verschillende geloofsovertuigingen en leefwijzen doen onderzoeken, waaronder het boeddhisme en de wicca en uiteindelijk doen belanden bij de engelen.

In maart 2015 is zij begonnen met het volgen van  cursussen over en met de Engelen, en vanaf dat moment bezig gegaan met het geven van Engelen healingen en Engelen readingen.

Op 7 februari 2016 is zij gecertificeert Aquarius Angel healer en mag zij Aquarius Angel Healingen geven.

In 2017 en 2018 is ze begonnen met de Trance Healing cursussen en was zo enthousiast over deze vorm van healen dat ze ervan overtuigd was dat dit een mooie vorm zou zijn om in een traject aan te bieden. Want uit eigen ervaring weet zij wat het effect is van deze treffende en diepgaande healingen.

Zij combineert haar consulten met alles wat zij heeft geleerd uit haar zoektochten, de wicca en maakt ook gebruik van de kennis die zij heeft van edelstenen en mineralen.

Haar missie is:

Ik, Debbie, help jou weer te genieten van het leven, in vrijheid en vanuit vertrouwen en innerlijke kracht!