Aquarius Angel Healing

Wij mensen krijgen klachten op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau  omdat we denken niet meer verbonden te zijn met de Bron. De Aquarius Angels halen ons uit die illusie van afscheiding door ons t behandelen via 11 aandachtspunten op ons lichaam, en de trillingsfrequentie weer terug te brengen naar de Goddelijke Perfectie, de Bron.

Tijdens de healing kan  het zijn dat de Aquarius Angels aangeven dat er nog een tijd en ruimte healing bij gegeven moet worden, die zich richt op karma, een Goddelijke correctie moet worden gegeven, die zich richt op acute klachten, of een innerlijke kind healing.  Dan wordt dit gewoon meegenomen in de healing van dat moment.

Na de Aquarius Angel Healing krijg je een  flesje Lastral mee. Dit is een spirituele nazorg. Dit krijg je mee zodat je de healing op de juiste trillingsniveau aangereikt blijft krijgen en zo de healing nog 4 weken erna volledig kunt ervaren.

De Lastral bevat alcohol voor conservering. Mocht je hier problemen mee hebben is er een mogelijkheid tot vervangen met glycerine.

aquariusangelhealing